Onderhoud natuursteen Axel

Onderhoud natuursteen Axel

Heeft u natuursteen in uw huis liggen? Dit is natuurlijk een prachtige vloer, maar het vergt ook periodiek onderhoud. Wanneer u deze duurzame investering eenmaal heeft gedaan, wilt u natuurlijk optimaal genieten van uw vloer. Met de hulp van Floorservice de Dijcker kunt u het complete onderhoud van uw natuursteen vloer uitbesteden. Of u nu in Axel woont of in Vogelwaarde of Middelburg, wij komen graag bij u thuis om uw vloer te inspecteren. Dit is geheel kosteloos!

Onderhoud natuursteen AxelWat kunnen wij voor u betekenen?

Nadat wij uw vloer hebben geïnspecteerd, kunnen wij u natuurlijk voorzien van advies en tevens kunnen we de mogelijkheden bespreken. Wij kunnen uw marmer of natuursteen zowel reinigen als renoveren zodat deze weer de juiste uitstraling krijgt. Ook is het bijvoorbeeld mogelijk om een onderhoudscontract af te sluiten, onze specialisten komen dan periodiek bij u langs voor het onderhoud van natuursteen in Axel en omstreken. U ontvangt bij ons altijd een offerte op maat. Zowel particulieren als bedrijven kunnen wij ons terecht, neem dus gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Gegarandeerd van hoge kwaliteit

Voor onderhoud aan uw natuursteen zijn wij actief in Axel, maar ook in Middelburg en Vogelwaarde. Wij bieden een ruim aanbod aan van onderhoud-, en renovatiediensten, niet alleen voor natuursteen, maar ook voor linoleum, tapijt en parket. Kiest u voor ons, dan bent u gegarandeerd van hoge kwaliteit. Wij werken namelijk uitsluitend met materialen en producten van de hoogste kwaliteit. Heeft u interesse in onze diensten? Neem gerust contact met ons op, wij geven u graag meer informatie. U kunt ons bereiken middels het contactformulier, of bel ons even.

   Vloer onderhoud Vogelwaarde     Meer informatie     Contact