Tapijt reinigen Zeeland

Tapijt reinigen Zeeland

Woont u in Zeeland en wilt u graag uw tapijt laten reinigen? Dan staat Floorservice de Dijcker voor u klaar. In meer dan 20 jaar hebben wij ons ontwikkeld tot specialist op het gebied van oppervlaktereiniging, maar ook dieptereiniging behoort tot ons aanbod. Het verwijderen van bijvoorbeeld vlekken op tapijt vereist de juiste kennis en middelen. Wij hebben alles in huis om uw tapijt er weer als nieuw uit te laten zien!

Tapijt reinigen ZeelandPeriodiek onderhoud is erg belangrijk

Wanneer u thuis of bij uw bedrijf tapijt hebt liggen, weet u als geen ander dat periodiek onderhoud zeer belangrijk is. Zo kunt u langer genieten van uw vloer en tevens blijft het tapijt hierdoor hygiënisch en toonbaar. Wij kunnen u uitstekend adviseren wat betreft tapijtreiniging. We kijken niet alleen naar de materiaalsoort, maar ook naar de gebruiksintensiteit en het soort vervuiling. Een specialistische dieptereiniging van Floorservice de Dijcker bestaat uit:

  • Professioneel stofzuigen
  • De vezels licht opharken
  • Eventuele vervuilde plaatsen behandelen
  • Reinigen op basis van koolzuur
  • Eventueel nabehandelen
  • Indien nodig nazuigen
  • Vezels opharken

Wij komen graag bij u langs

Ook wanneer er veel vlekken op uw tapijt zitten, hebben wij de juiste middelen om deze te behandelen. Om zo lang mogelijk profijt van de tapijtreiniging, kunnen wij uw vloer voorzien van een vuilwerende beschermlaag. Kortom: wat de conditie van uw vloer ook is, wij reinigen uw tapijt in Zeeland uitstekend! Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Wij komen kosteloos langs om de vloer te inspecteren. Neem gerust contact met ons op om een afspraak te maken of om vragen te stellen.

   Vloer onderhoud Vogelwaarde     Meer informatie     Contact